در پایان خانم دکتر ایران فخری نژاد به این موضوع اشاره کردند که ، مشارکت جوانان در مدیریت شهری نیازمند انگیزه، دانش و همکاری است. این مشارکت میتواند نه تنها به بهبود شرایط شهرها کمک کند بلکه به جوانان این امکان را میدهد که صدای خود را در جامعه بشنوند.
همچنین وی اظهار داشت که جوانان به دلیل انرژی، نوآوری و آشنایی با فناوریهای جدید، میتوانند در فرآیندهای مدیریتی و تصمیمگیری کمک کنند.ارتباط مستمر با نخبگان،جوانان و دانشجویان، میتواند به توانمندسازی و سرمایهگذاری بیشتر آنها در زندگی شهری تبدیل شود. مدیریت شهری یکی از حوزههای مهم است که جوانان میتوانند در آن به بهبود کیفیت زندگی در شهرها کمک کنند. در ادامه خانم دکتر ایران فخری نژاد که خود از مدرسین جوان دانشگاه هستندبه برخی از راههای مشارکت جوانان درمدیریت شهری اشاره کردند : 1. حضور در …

سرکار خانم دکتر ایران فخری نژاد چنین اظهار داشت:برای توسعه و پیشرفت شهرها نیاز به انتخاب مدیران جوان داریم، زیرا آنها قابلیت و تواناییهای زیادی برای مدیریت ارتباط با نسلهای جدید را دارند و میتوانند ایدهها و راهکارهای نوینی را برای حل چالشهای جدید شهرها ارائه دهند.
همچنین وی اظهار داشت که جوانان به دلیل انرژی، نوآوری و آشنایی با فناوریهای جدید، میتوانند در فرآیندهای مدیریتی و تصمیمگیری کمک کنند.ارتباط مستمر با نخبگان،جوانان و دانشجویان، میتواند به توانمندسازی و سرمایهگذاری بیشتر آنها در زندگی شهری تبدیل شود. مدیریت شهری یکی از حوزههای مهم است که جوانان میتوانند در آن به بهبود کیفیت زندگی در شهرها کمک کنند. در ادامه خانم دکتر ایران فخری نژاد که خود از مدرسین جوان دانشگاه هستندبه برخی از راههای مشارکت جوانان درمدیریت شهری اشاره کردند : 1. حضور در شوراهای شهر: جوانان میتوانند به عنوان نمایندگان خود در شوراهای شهر یا محلی شرکت کنند و نظرات و خواستههای خود را به گوش مقامات برسانند. ۲.شرکت در برنامه های اجتماعی: بسیاری از شهرداری ها برنامه ها و کارگاه های اجتماعی و فرهنگی برگزار می کنند. جوانان میتوانند با شرکت در این برنامهها، به دنبال تغییراتی در جامعه باشند. 3. تشکیل سازمانهای غیردولتی (NGO): جوانان میشوند با تشکیل یا پیوستن به NGOهای محلی، به بررسی و حل مسائل شهری بپردازند و پروژههای جامعهمحورراهاندازی کنند.4.استفاده از فناوری: ایجاداپلیکیشنها وپلتفرمهای آنلاین توسط جوانان میتوان برای جمعآوری نظر وپیشنهادات پروژهها و مشارکت در تصمیمگیریهای شهری باشد.5.آموزش و آگاهیسازی: جوانان میتوانند با برگزاری کارگاههای آموزشی و سمینارها، اطلاعات جامعه درباره مدیریت شهری وچالشهای آن افزایش دهند. 6 فعالیت های داوطلبانه: شرکت در فعالیت های داوطلبانه مانند پاکسازی پارک ها، نگهداری از فضای سبز و یا کمک به ایجاد زیرساخت های اجتماعی می تواند تأثیر زیادی بر زندگی شهری داشته باشد. 7 مشارکت در نظرسنجیها و مشاورهها: بسیاری از شهرداریها برای جمعآوری نظرات مردم درباره برنامهها و پروژهها، نظرسنجیهایی که برگزار میشوند. جوانان میتوانند در این نظرسنجی شرکت کنند و نظرات خود را بیان کنند.
در پایان خانم دکتر ایران فخری نژاد به این موضوع اشاره کردند که ، مشارکت جوانان در مدیریت شهری نیازمند انگیزه، دانش و همکاری است. این مشارکت میتواند نه تنها به بهبود شرایط شهرها کمک کند بلکه به جوانان این امکان را میدهد که صدای خود را در جامعه بشنوند.
.
قابل توجه: این مقاله صرفه یک رپورتاژ آگهی است و مجله خبری روز آنلاین مسئولیتی در خصوص محتوای منتشر شده و خدمات معرفی شده ندارد.