آیا پوستکندن میوه کار درستی است؟
## پوست میوه بخوریم یا نه؟ یک معما!
بر اساس گزارش موسسه آلرژی غذایی لس آنجلس، پوست میوه یک موضوع بحث برانگیز است. برخی معتقدند که پوست میوه، گنجینه ای از مواد مغذی و ترکیبات مفید مانند فنل هاست. این ترکیبات، خاصیت ضد التهابی و ضد میکروبی داشته و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.
اما از طرفی، برخی نگران باقی ماندن سموم و آفت کش ها در پوست میوه هستند. این سموم در حین فرآیند کشاورزی برای محافظت از محصولات در برابر آفات و بیماری ها، روی میوه ها اسپری می شوند. شستن کامل میوه قبل از مصرف، می تواند تا حد زیادی این خطر را کاهش دهد.
اما در مورد حساسیت غذایی، خوردن پوست میوه به خصوص برای افرادی که به گرده حساسیت دارند، توصیه نمی شود. احتمال واکنش آلرژیک حاد در این افراد با مصرف میوه های پوست دار مانند گلابی، سیب، گیلاس، هلو و کیوی، بالاتر است. این به دلیل شباهت ساختاری آلرژن های موجود در میوه و گرده است.
نکته جالب این است که در اغلب موارد، خوردن میوه با پوست یا بدون پوست به سلیقه شخصی افراد بستگی دارد.