برپایی دومین جشنواره ملی نان با ۱۱۵ غرفه در اهواز
دومین جشنواره ملی نان خوزستان با ۱۱۵ غرفه و حضور ۲۰ استان کشور، در سیلوی تاریخی شهید آذرپیکان اهواز آغاز به کار کرد. این جشنواره که با هدف ترویج استفاده از آرد کامل، ارتقای کیفیت نان و معرفی فناوریهای نوین در حوزه تولید آرد و نان برگزار میشود، تا دهم اسفندماه پذیرای علاقهمندان به صنعت نان خواهد بود.
در مراسم افتتاحیه این جشنواره، محمد راضی جلالی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان، و جمعی از مدیران ارشد استانی حضور داشتند. این رویداد فرصتی را برای معرفی فناوریهای نوین و ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل فراهم میکند و علاوه بر نمایش و عرضه محصولات مرتبط با صنعت نان، دورههای آموزشی و کارگاههای پخت نانهای سنتی اقوام مختلف ایرانی نیز در آن برگزار میشود. هدف از برگزاری این جشنواره، فرهنگسازی استفاده از نان کامل، ارتقای کیفیت نان، معرفی و عرضه تکنولوژیهای بهروز در حوزه تولید آرد و نان و احیای نانهای سنتی است.
